Câte-n lunǎ şi-n stele…

La multi ani! … din nou…

Posted by Chris pe 24 ianuarie 2012

Tocmai am intrat in Noul An, conform traditiei chineze, anul dragonului de apa 🙂 .   Asa ca profit de ocazie sa va mai urez inca o data sa aveti un an fericit!

Citeam zilele trecute despre previziunile astrologilor si am gasit multe lucruri interesante. Se pare ca va fi un an agitat, plin de evenimente neprevazute, provocari, proiecte de amploare si actiuni spectaculoase dar riscante. Se anunta a fi anul realizarilor spectaculoase, dar si al esecurilor rasunatoare. Luptele pentru putere vor fi la ordinea  zilei, conflictele pot fi periculoase, de aceea trebuie sa  evitam tensiunile si contradictiile.

E un an al inceputului, al curajului si initiativei, deci este bine sa pornim pe  cai noi, nebatatorite, pe cont propriu. Este un an benefic celor care vor sa  schimbe ceva, sa porneasca pe alt drum decat pana acum, sa incerce domenii  nemaincercate! E o perioada buna pentru cei care vor se se descatuseze, sa iasa din anonimat,  sa lupte cu propriile temeri si inhibitii. E un an in care nu vom suporta usor  rutina, banalul,  monotonia, de aceea avem nevoie permanent de ceva nou  si atractiv la orizont. Este anul celor care vor sa-si depaseasca  limitele, sa incerce altceva decat tot ce au facut inainte.

Hmm, ce sa cred oare? Adevarul este ca, uitandu-ma in jur, la cata nebunie este peste tot, la dezastre, tensiuni, crize, demostratii, ma intreb daca astrologii astia sunt chiar asa de buni, sau sunt doar speculativi.

Ma gandesc insa si la ce spun tot ei, astologii: astrele perdispun, omul dispune ;-). Asa ca sa fim curajosi, indrazneti si  sa luam decizii intelepte.

S-avem un an bun!

Reclame

2 răspunsuri to “La multi ani! … din nou…”

  1. The Vale said

    Astia te-au citit 🙂 Tocmai spuneau la radio ca este un an foarte bun pentru a face chestii noi si cu rata mare (101% sper) de succes) Si apropo de dezastre, o fi si cu lumea ca atunci cand zugravesti sau renovezi. La inceput e greu si toata casa e un dezastru! Dar la sfarsit… eeeee! 🙂

  2. Chris said

    Doamne-ajuta, atunci! Ca eu am multe chestii noi in plan 😉
    Oare pot sa sar pestre partea cu dezastrul? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: